Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

 

 

 MANÓJÓGA PARTNER RENDSZER

 

Egyedülálló, jövőképes szolgáltatás

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igény van fejlesztőhatású foglalkozásokra. Ez azt mutatja, hogy mind a gyermekeknek, mind a szülőknek igényük van egy olyan helyre, ahol nem csak tornázhatnak, jógázhatnak egyet, hanem családias légkörben együtt játszhatnak, beszélgethetnek. Felmerült az igény, hogy több helyen legyen mind Budapesten, mind országszerte. Ezért kidolgoztuk partner-rendszerünket.

Ha Önnek tetszik Mozgásprogramunk és szeretne gyermekekkel foglalkozni, itt az idő, hogy csatlakozzon csapatunkhoz.

Miért jó a partner rendszer?

Különböző felmérések szerint az új vállalkozások 70-90%-a tönkremegy 5 éven belül, a partner-rendszerben működőknél ez az arány mindössze 7%. Itt ugyanis a tulajdonosoknak nem kell keresztül menni azon a tanulási folyamaton, amíg tapasztalatokat szereznek a piacon, kezdő kisvállalkozásként.

A Manójóga Mozgásprogramjának kidolgozását egy igen komoly és intenzív előkészítő munka előzte meg. Megírtuk a programokat, szert tettünk olyan kapcsolatokra, mely segítségével ma már mindent egyszerűen meg tudunk oldani.

A partner csomag, amely az alábbiakat tartalmazza:

- foglalkozásvezetõ távoktatásos képzést (babajóga oktató + gyermekjóga oktató)

- szakmai tanácsadást a vállalkozás elindításához;

- weblapunkon megjelenést vagy átlinkelési lehetõséget az Ön helyi honlapjára, ami nagyon fontos egy induló vállalkozásnál (a saját honlap kialakításában is tudunk segíteni);

- óraterveket elektronikus formában

- továbbképzést, és az újdonságokról értesítõt.

Mi ennek a módja?

Csatlakozzon partner-rendszerünkbe. A rendszerhez való csatlakozás feltétele egy megállapodás megkötése.

Mibe kerül ez?

A partner csomag regisztrációs díja 59.500 Ft. A főoldalon a megrendelő lap segítségével jelölje a foglalkozásvezető szolgáltatásunkat.

 

MEGRENDELEM!

 

 

SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK GYERMEKEINKNEK EGÉSZSÉGESEN FEJLÕDNI!

 

 

 

 

Asztali nézet