Online babajóga és gyermekjóga! Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

 GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

 

Hogyan lehet interneten keresztül elsajátítani a gyerekjóga tananyagot?

 

tanyanyagok sok képpel illusztráltak és az egyes gyakorlatok részletesen, lépésrõl-lépésre leírásra kerültek, ezáltal könnyen elsajátíthatók.

 


 

Hogyan lehet elkezdeni a babajóga és a gyermekjóga tanfolyamot?

 

A tanfolyam bármikor, bárhol elkezdhetõ, hiszen ezért mûködik távoktatásos formában, és így könnyen elérhetõ bárki számára. Nincs más teendõd, mindössze annyi, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted bankszámlaszámunkra a tanfolyam elsõ részletét. Már KEZDHETED is a tanulást, mert az összeg jóváírásakor az általad megadott e-mail címre elküldjük neked az elsõ tananyagot tanulmányozásra. A következõ tananyagot egy hét múlva küldjük, így a tanfolyam kb. 1 hónap alatt elvégezhetõ.

 


 

Mit fogsz kapni, ha nálunk végzed el a Gyerekjóga- vagy Babajóga oktató tanfolyamot?

 

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez egy 45 perces foglalkozást kell megtervezni, papírra vetni és elküldeni nekünk. A sikeres hallgatóink számára oklevelet állítunk ki a tanfolyam elvégzése után. Az oklevél laminált borítású és igazolja a gyermekjóga- vagy babajóga oktatói kompetenciák megszerzését.


 

Ez egy OKJ- s tanfolyam?

 

Jelenleg Magyarországon nem szerepel az OKJ (Országos Képzési Jegyzékben) olyan szakma, hogy Gyerekjóga- vagy Babajóga oktató. Ezért olyan, hogy OKJ Gyerekjóga- vagy Babajóga oktató tanfolyam, nem létezik. Vannak OKJ- s képzések, melyeknek egyes moduljai lefedik a gyerekjóga- vagy babajóga oktatás egyes kompetenciáit, de ezek nem OKJ gyerekjóga vagy babajóga oktató szakmát adnak. A ManóJóga Mozgásakadémiát 2012-ben hivatalos felnőttképzésnek bejegyezték. Nyilvántartási számunk: 00637-2012 (2012.08.27.- én bejegyezve) 2013.09.01- én életbe lépett a 2013. évi LXXVII. új felnõttképzési törvény, mely kimondja, hogy kizárólag az OKJ és KER szerinti nyelvi, valamint a támogatásban részesített képzésekre vonatkozik az új felnőttképzési engedélyre való kötelezettség. A gyerekjóga- és babajóga oktató tanfolyamunk egyik csoportba sem tartozik (nem is tartozhat) bele, ezért a felnőttképzési törvény nem szabályozza azt.

 

Ha bármilyen egyéb kérdése felmerül, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a manojoga@citromail.hu e-mail címen.

Asztali nézet