Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

A JÓGA 5 ÁLDÁSOS ELŐNYE

Azok számára, akik nem biztosak a jóga előnyeiben.

Ne aggódjon, nincs egyedül…. Ezért vagyunk, hogy segítsünk elhatározni és, hogy elmondjuk napjainkban miért válik a jóga olyan híressé.

Feltehetjük a kérdést, hogy hogyan tud segíteni mindegyikünknek?

Tovább0 komment

6 ok amiért érdemes kipróbálni a gyerekjógát!

 

 

Hogy csak a jó dolgokat említsem: egészségfejlesztõ hatású; segít a jó, pihentetõ éjszakai alváshoz. Te lennél a legjobban meglepve, hogy a gyermeked a gyerekjóga gyakorlatokból mennyi hasznot húzhat.

Ha egy kicsit is felkeltettem az érdeklõdésedet, akkor maradj és olvasd el, miért próbáld ki a gyerekjógát.

Tovább

A gyerekek a játékon keresztül tanulnak szívesebben!

A Manójóga Mozgásakadémia tananyagai a gyerekjóga alapgyakorlatait használja az utazásain keresztül, hogy gyermekeink egészségesen fejlődhessenek. A tananyag öt nagy csoportra tagolódik, amely a gyakorlatok hatásmechanizmusai alapján tagolódnak. A lepke gyakorlat a Lábatlanok csoportjába került, mert a szerepjáték réven a gyermek összes fizikai képességét és - készségét fejleszti. A koordinációs képességek közül fejleszti az egyensúlyérzéket, hajlékonyságot, lazaságot és az ügyességet. Jótékony hatású a pajzsmirigyműködésre és élénkíti a vese működését is. Erősítik a test egész izomzatát, ezáltal testtartásjavító hatásúak. Fejleszti a koncentrációt és a figyelemösszpontosító képességet is.

Repülj, mint egy szép kis lepke!

Tovább
Asztali nézet