Online babajóga és gyermekjóga! Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

 

 

  

 

 LETÖLTÖM!

 

 

GYERMEKJÓGA OKTATÓ CSOMAG

Mit tartalmaz ez a csomag?

 

  • 3 modulból álló oktatóanyagot: A gyermekjóga képzésünk célja, hogy a 2-10 éves korosztálynak állati mókásan és mesésen fejlesszük képességeiket. Viccesen kreatív és teljesen interaktív. A tananyag tartalma több mint 40 gyermekjóga gyakorlat, ami rövid idő alatt, könnyen elsajátítható sok képpel illusztrálva. A gyakorláshoz nyolc minta jógamesét, játék ötleteket. Ha oklevelet is szeretnél, akkor egy 45 perces órát tervezz meg, írd le a tananyagban megadott útmutatók és eszközök segítségével.
  • Folyamatos támogatást és segítséget személyesen tőlem, ha kérdésed adódik, gyorsan a segítségedre leszek, így a tananyagot könnyen elsajátíthatod.
  • Korlátlan idejű hozzáférést, kötetlen tanulási lehetőséget, így online bárhonnan eléred a tananyagot, nem leszel időhöz kötve, a saját tempódban haladhatsz a gyakorlati megvalósítással, akkor is, ha csak napi 10-20 perced van. 

Kinek ajánljuk képzésünket?

Mindenkinek, aki szívesen foglalkozik vagy foglalkozna gyermekekkel!

Legyen akár szülõ, nagyszülõ vagy szakképzett pedagógus stb.

 

+AJÁNDÉK

Ha most kezdi el tanfolyamunkat, akkor ajándékba adjuk a Leghíresebb Gyermekjóga Gyakorlatok című e-bookot!

 

A csomag ára:

39.500 Ft 

 

KÉREM A GYERMEKJÓGA OKTATÓ CSOMAGOT!

 


 

BABAJÓGA OKTATÓ CSOMAG

Mit tartalmaz ez a csomag?

 

  • 3 modulból álló oktatóanyagot: A babajóga képzésünk célja, hogy a 0-24 hónapos korú kisbabákat képesek legyünk a nekik megfelelő módszerrel a készségeiket, képességeiket fejleszteni. A képzés tananyaga a babamasszázs- és a babajóga gyakorlatait tartalmazza, ami rövid idő alatt, könnyen elsajátítható sok képpel illusztrálva. Ha egy oklevelet is szeretnél, akkor egy 45 perces órát tervezz meg, írd le a tananyagban megadott útmutatók és eszközök segítségével.
  • Folyamatos támogatást és segítséget személyesen tőlem, ha kérdésed adódik, gyorsan a segítségedre leszek, így a tananyagot könnyen    elsajátíthatod.
  • Korlátlan idejű hozzáférést, kötetlen tanulási lehetőséget, így online bárhonnan eléred a tananyagot, nem leszel időhöz kötve, a saját tempódban haladhatsz a gyakorlati megvalósítással, akkor is, ha csak napi 10-20 perced van.

Kinek ajánljuk képzésünket?

Mindenkinek, aki szívesen foglalkozik vagy foglalkozna gyermekekkel!

Legyen akár szülõ, nagyszülõ vagy szakképzett pedagógus stb.

 

+AJÁNDÉK

Ha most kezdi el tanfolyamunkat, akkor ajándékba adjuk a Babamasszázs és Babajóga alapgyakorlatai mondókás ötletekkel című e-bookot!

 

A csomag ára:

39.500 Ft

 

KÉREM A BABAJÓGA OKTATÓ CSOMAGOT!

 


 

 5 ok, amiért a gyerekjóga oktatás Neked való:

 

1. Rengeteg munkalehetõség:

Képzeld csak el, a mozgásstílusokkal zsúfolt világunkban milyen sok szakemberre van szükség, akik különféle mozgásprogramokat tartanak, szerveznek. Óriási a kereslet az új típusú mozgásformákra.

 

2. Azonnal elkezdheted…

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatóm már a tanulási idõ alatt megtartja elsõ óráját.

 

3. Számos kompetencia, egyetlen tanfolyammal:

Az Oktató Tanfolyam elvégzését követõen egy értékes munkát láthatsz majd el. Képes leszel megtervezni, és megtartani egy 45 perces mesés, vidám és képességfejlesztõ hatású, a gyermekjóga alapgyakorlatait felhasználva egy foglalkozást.

 

4. Jó bevételi forrás:

Kezdetben akár munka mellett, mellékes jövedelmeid lehetnek belõle, majd ahogy fejlõdsz, akár a fõállásodat is kiválthatja.

Az óradíjadat Te szabod meg!

 

5. Feldobja a mindennapjaidat:

A gyerekek mesés, játékos képességfejlesztése és azok pozitív visszajelzése miatt, mindig vidámság, jóérzés tölthet el … ezt szeretnéd, igaz?

 


 A gyermekjóga oktató három modul tematikája:

 

     

 

Oklevél minta

A tanfolyam végén névre szóló oklevelet állítunk ki számodra. Ez egy magán oklevél, mely igazolja, hogy a képzésünket sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás errõl nem csak az oklevél lesz, hanem a tudás, amit megszerzel.

           

 


 

Oké, már most nagyon tetszik, mennyibe kerül?

Gyermekjóga csomag ára: 39.500 Ft

(két részletben fizethető a tanfolyam megkezdése előtt 29.500 Ft, a fennmaradó 10.000 Ft-ot a tanfolyam közepén lehet megfizetni)

Babajóga csomag ára: 39.500 Ft

(két részletben fizethető a tanfolyam megkezdése előtt 29.500 Ft, a fennmaradó 10.000 Ft-ot a tanfolyam közepén lehet megfizetni)

           

A jelentkezés folyamata

 

Az elsõ lépés, hogy a fõoldalon lévõ jelentkezési ûrlapot kitöltve részünkre elküldi, választva az alábbi tanfolyamaink közül:

 

  • Gyerekjóga oktató csomag (2 éves-10 éves korosztályra)
  • Babajóga oktató csomag (újszülöttkortól- 2 éves korig)

 

A jelentkezésüket visszaigazoljuk, majd a tanfolyam részletes menetét az elõleg jóváírásakor küldjük meg a megadott e-mail címre. Az elõleg a tanfolyam megkezdése után nem jár vissza.

 

 

Kezdd el most!

 

 

Asztali nézet