Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

 Babamasszázs, babajóga és Gyermekjóga E-WORKSHOP AJÁNLATUNK GONDOS SZÜLÕKNEK!

 

 

Babamasszász és babajóga alapgyakorlatai (0-24 hónapos korig)

 

Egy e-kézikönyv,

ami iránymutatást ad a babamasszázs és babajóga kezdeti gyakorlásához.

 

Megtanítja elsajátítani a kezdeti lépéseket,

mind a babajóga gyakorlásában, mind a babamasszázsban.

 

Részletesen leírja,

a harminc babajóga alapgyakorlatot lépésről- lépésre.

 

A kézikönyv segít abban is, hogy

a babajóga gyakorlását a baba jobban élvezze a mondókák révén.

 

     

 Gyermekjóga alapgyakorlatai (2-10 éves korig)

JÁTÉKOS PRÓBÁK

A játékos próbák segítséget nyújtanak a helyes légzés technika és a helyes testtartás megtartásában és fejlesztésében és az érzelmi intelligencia kialakításában. A gyakorlatok nyugtató hatása az idegrendszerre kiváló. A   próbák folyamatos gyakorlásával a gyermek megismeri a saját testét és annak működését. Számos gyakorlat erősíti a tüdőt és az egész légző rendszert. Nyolc féle gyakorlatot tartalmaz az elektronikus tananyag.

 

 

NÉGYLÁBÚ BARÁTOK

A négylábú barátok gyakorlatok viccesen kreatívak. A szerepjátékok réven a gyermek összes fizikai képességét és - készségét fejleszti. A koordinációs képességek közül fejleszti az egyensúlyérzéket, hajlékonyságot, lazaságot és az ügyességet. Jótékony hatásúak a pajzsmirigyműködésre és élénkíti a vese működését is. Erősítik a test egész izomzatát, ezáltal testtartásjavító hatásúak. Fejlesztik a koncentrációt és a figyelemösszpontosító képességet. Hat féle gyakorlatot tartalmaz az elektronikus tananyag.

 

Ha felkeltettük érdeklõdését és szívesen áttanulmányozná a gyakorlatokat, hogy együtt segíthessünk a jövõ generációnak az egészségesebb, kiegyensúlyozott élethez.

 

A babamasszázs, babajóga és gyermekjóga e-workshop tartalmazza a fentiekben leírtak szerinti babajóga és gyermekjóga alapgyakorlatait.

 

Ára: 15.500Ft

 

MEGRENDELEM

 

 

Asztali nézet