Viccesen kreatív és teljesen interaktív!

MENÜ

 

 

 

 

 

 

Gyerekjóga és Babajóga Oktató képzésünk megújult!

 

 5 ok, amiért a gyerekjóga- és babajóga oktatás Neked való:

 

1. Rengeteg munkalehetõség:

Képzeld csak el, a mozgásstílusokkal zsúfolt világunkban milyen sok szakemberre van szükség, akik különféle mozgásprogramokat tartanak, szerveznek. Óriási a kereslet az új típusú mozgásformákra.

 

2. Azonnal elkezdheted…

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatóm már a tanulási idõ alatt megtartja elsõ óráját.

 

3. Számos kompetencia, egyetlen tanfolyammal:

Az Oktató Tanfolyam elvégzését követõen egy értékes munkát láthatsz majd el. Képes leszel megtervezni, és megtartani egy 45 perces mesés, vidám és képességfejlesztõ hatású, a gyermekjóga alapgyakorlatait felhasználva egy foglalkozást.

 

4. Jó bevételi forrás:

Kezdetben akár munka mellett, mellékes jövedelmeid lehetnek belõle, majd ahogy fejlõdsz, akár a fõállásodat is kiválthatja.

Az óradíjadat Te szabod meg!

 

5. Feldobja a mindennapjaidat:

A gyerekek mesés, játékos képességfejlesztése és azok pozitív visszajelzése miatt, mindig vidámság, jóérzés tölthet el … ezt szeretnéd, igaz?

 

GYEREKJÓGA OKTATÓ KÉPZÉS

A gyerekjóga oktató képzésünk célja, hogy a 2-10 éves korosztálynak állati mókásan és mesésen fejlesszük képességeiket. A képzés tananyaga rövid idő alatt, könnyen elsajátítható sok képpel illusztrálva. Az oklevél kiadásának feltétele egy 45 perces óra megtervezése, leírása a tananyagban megadott eszközök segítségével.

A tanfolyam távoktatásos formában működik, hetente egyszer a megadott e-mail címre kiküldjük a tananyagot. A tanfolyam időtartama kb 1 hónap.

 

 

BABAJÓGA OKTATÓ KÉPZÉS

A babamasszázs- és jóga oktató képzésünk célja, hogy a 3-15 hónapos korú kisbabákat képesek legyünk a nekik megfelelő módszerrel a készségeiket, képességeiket fejleszteni. A képzés tananyaga rövid idő alatt, könnyen elsajátítható sok képpel illusztrálva. Az oklevél kiadásának feltétele egy 45 perces óra megtervezése, leírása a tananyagban megadott eszközök segítségével. 

A tanfolyam távoktatásos formában működik, hetente egyszer a megadott e-mail címre kiküldjük a tananyagot. A tanfolyam időtartama kb 1 hónap.

 

Oklevél

A tanfolyam végén névre szóló oklevelet állítunk ki számodra. Ez egy magán oklevél, mely igazolja, hogy a képzésünket sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás errõl nem csak az oklevél lesz, hanem a tudás, amit megszerzel.

            

Oké, már most nagyon tetszik, mennyibe kerül?

29.500 Ft/tanfolyam (két részletben fizetendő a tanfolyam megkezdése előtt 19.500 Ft-ot, a fennmaradó 10.000 Ft-ot a tanfolyam közepén kell megfizetni)

           

A jelentkezés folyamata

 

Az elsõ lépés, hogy a főoldalon lévõ jelentkezési ûrlapot kitöltve részünkre elküldi, választva az alábbi tanfolyamaink közül:

  • Babajóga oktató (3 hónapos-24 hónapos korosztályra)
  • Gyerekjóga oktató (2 éves-10 éves korosztályra)
  • Babajóga és Gyerekjóga oktató (5% kedvezményt adunk)

 

Az egyes tanfolyamok teljes költsége 29.500 Ft, az elõleg 19.500 Ft, és a fennmaradó összeg (10.000Ft) befizetése a tanfolyam közben történik (2. tananyag elküldése után).

 

 

tanfolyam részletes menetét az elõleg jóváírásakor küldjük meg a megadott e-mail címre. Az elõleg a tanfolyam megkezdése után nem jár vissza.

 

 

Kezdd el most!

A főoldalon lévô Megrendelô kitöltésével vagy küldd el nekünk kitöltve az alábbi linken letölthetõ  jelentkezési lapot  a manojoga@citromail.hu e-mail címünkre, és az elõleg  megfizetését követõen, már kezdheted is a tanulást.

 

A megrendelés (jelentkezési lap elküldése) elektronikus úton megkötött szerzõdésnek minõsül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelõ 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerzõdéstõl. Elállási szándékát a megrendelõ a megrendeléstõl számított 14 napon belül e-mailben jelezheti az manojoga@citromail.hu címen.

 

 

 

Asztali nézet